Verdacht pakket in Barendrecht

on

blog28b

BARENDRECHT – In een winkel in Barendrecht werd vanmorgen rond 10:20 een verdacht pakket gevonden door een personeelslid. Meteen werden de politie en de Explosieven Opruimingsdienst ter plaatse geroepen en de winkel werd ontruimd. GRIP1 werd kortstondig afgekondigd en uitrit 20 van de A29 werd veiligheidshalve afgesloten voor het verkeer. Gelukkig brak er geen paniek uit.

 

De Explosieven Opruimingsdienst trof een flinke hoeveelheid spijkers aan in het pakket. Verdere specificaties werden er niet gegeven. “Stel je voor dat dat pakket ontploft was,” zegt Ward Neelens, de alerte verkoper. “Dan waren er zeker mensen gewond geraakt.”

 

De politie-commissaris heeft Neelens gefeliciteerd met zijn kordate optreden. “Ik vond al meteen dat het verdacht was,” zegt de opgeluchte Neelens. “De pakketten van de Nornäs nachtkastjes horen in gang 8 plaats 14 te liggen en dit pakket lag in gang 3 plaats 7. Gelukkig heb ik mijn kalmte kunnen bewaren en heb ik iedereen veilig naar buiten kunnen loodsen. De Explosieven Opruimingsdienst heeft het vervolgens efficiënt afgehandeld. Rond 11:45 kon de winkel weer normaal opengaan.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s