Wilders doet aangifte tegen Pokémon

blog34

 

DEN HAAG – Wilders kon al niet veel begrip opbrengen voor de huidige Pokémongekte, maar toen gisteren een van zijn lijfwachten omver werd gelopen door een “verdacht uitziende man” was de maat voor hem vol.

 

Het incident vond rond 11 uur plaats op het Plein in Den Haag. Toen Wilders met twee lijfwachten uit de auto stapte, werd een van de lijfwachten prompt omvergelopen door een lichtgetinte jongeman met een zwarte hoodie en dito rugzak. Meteen werd de jongen door de tweede lijfwacht in zijn kraag gevat en met zijn armen op de rug tegen de auto geduwd.

 

De verdachte verklaarde dat hij op Pokémonjacht was en de lijfwacht niet gezien had. Nader onderzoek wees uit dat er zich inderdaad een Pokémon vlakbij de auto bevond. De jongeman was ook niet gewapend.

 

Hoewel het incident gelukkig met een sisser afliep, is Wilders de Pokémongekte meer dan beu. Het gaat volgens hem te ver dat jongeren massaal snelwegen oversteken om Pokémons te vangen. Onze veiligheid wordt sowieso al ernstig bedreigd door moslimterreur, aldus de PVV-politicus. Hij is dan ook onmiddellijk na de feiten naar het politiebureau gestapt om aangifte te doen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s