Vrouw ernstig gewond door geïmplodeerde vibrator

blog37

 

LEIDSCHENDAM – Wat een lange liefdesnacht had moeten worden, draaide voor een stel uit Leidschendam uit op een drama toen de vibrator implodeerde.

 

“Ik had de vibrator vorig jaar als relatiegeschenk gekregen van een webwinkel voor seksattributen,” zegt de verbouwereerde man. “Ik werk namelijk als webdesigner en ik heb hun hele website toen op poten gezet.”

 

Tijdens een romantische nacht besloot het stel de vibrator uit te proberen. “We hadden al snel gemerkt dat het geen topkwaliteit was,” vertelt de man. “Het motortje maakte nogal veel lawaai en het apparaat werd ook erg warm. Maar mijn vrouw dacht dat het zo hoorde.” Na enkele minuten gaf de vibrator echter kortsluiting en het apparaat implodeerde. “Mijn vrouw vloog zo’n beetje door het plafond van de pijn,” voegt de geschrokken man toe aan zijn relaas.

 

De vrouw werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd vastgesteld dat de vaginawand op verschillende plaatsen was gescheurd door het door de implosie gebarsten omhulsel van de vibrator. Het weefsel vertoonde bovendien ook ernstige brandwonden.

 

“Als het nu maar weer goedkomt,” zucht de man mismoedig. “De chirurg is uren bezig geweest om al die rotzooi te verwijderen en een hersteloperatie uit te voeren. Hij heeft gedaan wat in zijn vermogen lag, maar hij kan ons geen garanties geven.”

 

Het ongeluk komt erg ongelegen. Het stel probeerde namelijk al geruime tijd zwanger te worden en die plannen moeten even in de ijskast. Het herstel zal nog de nodige tijd in beslag nemen en het is nog maar de vraag of een normale bevalling daarna nog tot de mogelijkheden behoort.

 

De vibrator was van het Chinese merk Anmwobang (按摩棒), een eerder onbekende speler op de Europese markt. Behalve een gebrekkige motor bleek het apparaat ook giftige weekmakers te bevatten. De webwinkel heeft de samenwerking met het merk onmiddellijk stopgezet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s