GEERT WILDERS HEEFT VISIOENEN

blog46b

 

Geert Wilders at een oer-Hollands powerontbijt en toen gebeurde er dit …

 

Meestal heeft Geert Wilders weinig tijd om te ontbijten en neemt hij genoegen met een snelle boterham met een kop koffie, maar vandaag nam hij eindelijk eens tijd voor een oer-Hollands powerontbijt.

 

Echtgenote Krisztina kon het niet langer aanzien dat haar man zijn dagen zo slecht startte. “Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag,” licht Krisztina toe. “Elke keer als Geert onderuitgehaald wordt in een debat, denk ik: met een goed ontbijt zou dat nooit gebeurd zijn. Want goede argumenten heeft hij meer dan genoeg.”

 

Daarom besloot Krisztina haar Geert, met wie ze volgend jaar alweer 25 jaar getrouwd is, eens te verrassen met een oer-Hollands powerontbijt. Ze maakte een stevige havermoutpap, een grote omelet met lekker veel spek en dikke Hollandse boterhammen met hagelslag, schuddebuikjes en appelstroop. Ook de krentenbollen, karnemelk en sterke koffie ontbraken niet op de ontbijttafel. Daarna voelde Geert zich als herboren.

 

“Eindelijk vervulde hij nog eens zijn echtelijke plicht voor hij de deur uitging,” zucht Krisztina gelukzalig. “Op het moment suprême had hij zelfs een visioen waarin hij zichzelf zag als zijn idool Michiel de Ruyter. Hij zei achteraf dat hij zich helemaal klaar voelde om Nederland terug te veroveren van de moslims, de joden en de Indo’s.”

 

Krisztina zal haar geliefde man voortaan wat vaker verwennen aan de ontbijttafel. “Misschien zelfs wel op de ontbijttafel,” voegt ze er met een knipoog aan toe.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s